IMG_2647-2_web b&w.jpg
hoyden3-2.jpg

Omossmeny


SCROLL DOWN

Omossmeny


 

KONTAKTINFORMASJON        OM HØYDEN        LEDIGE STILLINGER

Kontakt


Kontakt


 
 
 
IMG_2647-2_web b&w.jpg

Hei!


Hei!


OmHøyden


OmHøyden


 

 

 

OM HØYDEN

Høyden er en norsk entreprenør med spesialkompetanse i tilkomstteknikk og sikker ferdsel i høyden. Vi utfører vedlikehold og håndverkstjenester, leverer fallsikringssystemer for tak og fasade og gir råd til mange av landets mest innflytelsesrike entreprenører, eiendomsutviklere og -forvaltere, samt borettslag og kraft- og offshoreindustrien.  Vi er faglig nysgjerrige og etterstreber å finne gode og innovative løsninger på våre kunders utfordringer.

Høydens eksistens er tuftet på sikkerhet. Alle våre klatrere er kurset og sertifisert for arbeid i høyden etter gjeldende standarder. Vårt lidenskapelige forhold til fjellsport og klatring er med på å sette sikkerhet i fokus også på fritiden. Aktivitetene i fjellet gir oss overskudd, krever at vi evner å være fokuserte og får oss til å flytte grenser og prestere. Det tror vi kundene får nytte av. 

Høyden ble etablert i 2010 og har kontor på Carl Berner i Oslo.

 

 
IMG_3666.JPG

  

 
hoyden3-2.jpg

LEDIGE STILLINGER


LEDIGE STILLINGER


 

Vi ser alltid etter flinke folk som kan komplimentere vår medarbeiderstab med kunnskap og kompetanse.

For å jobbe som tilkomstteknikker i tau trenger du en SOFT eller IRATA sertifisering.

«SOFT er en nøytral og uavhengig medlemsorganisasjon som har som mål å fremme sikkerhet og kvalitet ved å utøve tilgangsteknologi spesielt og arbeide i høyde generelt. SOFT har like under 30 medlemsbedrifter. SOFT har etablert og opprettholder et sertifiseringsorgan - SOFT Certification AS. »

«IRATA er et akronym for Industrial Rope Access Trade Association, som ble dannet i Storbritannia i slutten av 1980-tallet, for å løse vedlikeholdsutfordringer i offshore olje- og gassindustrien. [...] IRATA styrer og regulerer gjennom sine medlemmer opplæringen av alle arbeidstakere som søker sine kvalifikasjoner. »

Send en åpen søknad og CV til mail@hoyden.no

 

 
hoyden3-2.jpg
 
hoyden_temp-1.jpg

// English //

 

Established in 2010 by climbers from Romsdalen in Norway

Today we are more than 60 employees from fourteen different nationalities

All of our technicians are sertified according to current SOFT or IRATA standards.

 

«SOFT is a neutral and independent member organization whose purpose is to promote safety and quality by performing access technology in particular and work in height in general. SOFT has just under 30 member companies. SOFT has established and maintains a certification body - SOFT Certification AS. »

 

«IRATA is an acronym for the Industrial Rope Access Trade Association, that was formed in the UK in the late 1980's, to solve maintenance challenges in the offshore oil and gas industry. [...] IRATA directs and regulates, through its members, the training of all workers seeking its qualifications.»

Send resume and application to mail@hoyden.no

 

Sosiale medier5


 

Følg oss på Facebook og Instagram og se Oslo fra en ny vinkel

 

Sosiale medier5


 

Følg oss på Facebook og Instagram og se Oslo fra en ny vinkel

 

 

 

Følg oss på Instagram og opplev Oslo fra en ny vinkel